Таратанци

Последвай стъпките с Таратанци 1-6 септември

Началото: септември 2014 година. Като членове на екип „Култура“ по време на третото издание на форума „Идеите – това сме ние“ се събират няколко дотогава непознати. Цел? Търсят промяната.

…Три години по-късно – на 5-ти септември, каним всички вас – приятели, партньори и съмишленици, за да ви покажем продължението на историята, как се стигна до каузата и мисията на „Таратанци“ днес, какво сме намислили занапред…

Заповядайте на сладка приказка, на чаша вино и, защо не, да си поговорим за бъдещи съвместни творчески планове! Ще ви представим и част от изложбата „Последвай Стъпките“, с която през 2017 година оставяме следи по пътищата на България.

За изложбата:

В изложбата са включени графични изображения на български народни хорá от всички фолклорни области. Всяко хоро, изиграно в кръг и представено визуално чрез стъпките си, притежава автентична и уникална форма, а тактовият размер е изобразен чрез характерните цветове на костюмите в съответната фолклорна област.

Изложбата можете да посетите в периода 1-6 септември в културния градски хъб “Gifted Sofia” на ул. Иван Денкоглу 24, а партито с нас е на 5-ти септември от 19 ч.

Очакваме ви с нетърпение!

530 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.