STER SOFIA / Lifestyle snapshots / A film photography exhibition

STER SOFIA / Lifestyle snapshots / A film photography exhibition

“По-малко приказки, повече действие.”

Няма шега, няма майтап. Ако чуеш по-горната фраза от СТЕР СОФИЯ, трябва да си наясно, че той наистина го има предвид. Кипящ от мотивация и идеи, той е най-активният райтър, когото съм срещал; както и един от най-активните хора, изобщо. СТЕР рисува по улиците всеки ден в продължение на почти 3 години или по-точно – 1059 поредни дни в периода 2013-2016. Преди време открива интереса си към филмовата фотография и започва да документира ежедневието си, отделно практикува многобройни спортове, рисува илюстрации, татуира, занимава се със ситопечат, изработва различни артикули с псевдонима си, издава zine-ове, а наскоро и първата си фото-книга.

Снимките от изложбата проследяват преживяванията на СТЕР през част от пътуванията му между София, Копенхаген и Москва. Ще се отдалечим от обичайните туристически дестинации, за да усетим атмосферата на неговия начин на живот. Вижте местата, до които интересите му са го отвели. Запознайте се с хората, които е срещнал по пътя си. Пазете гърба му докато рисува.

Заповядайте във фаталния петък 13-ти на откриването на първата фотографска изложба на СТЕР СОФИЯ. В галерията ще ви очакват ръчно-копирани черно-бели копия, както и други цветни и черно-бели филмови фотографии.

От Jameson Irish Whiskey ще се погрижат за петъчното ви настроение.

Очакваме ви от 19:00ч в галерията на Gifted Sofia на ул. Иван Денкоглу 24!

Фотографии – СТЕР СОФИЯ
Куратор – Константин Радев

Повече от СТЕР:
https://www.instagram.com/stersofia/
https://www.instagram.com/sheitanzine_is_dead/

576 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.